In goed overleg met de klant wordt de layout bepaald en kunnen we door een combinatie van logo’s teksten en full colorprints voertuigen voorzien van een huisstijl die het beste bij de uitstraling van het bedrijf past. Vrijwel alles is mogelijk op de gespoten delen van uw voertuig.

Autobelettering: de goedkoopste manier om uw bedrijf te promoten.

Tinten van ruiten: veel autoruiten worden van tintfolie voorzien, de folies zijn warmtewerend, gaan inkijk tegen waardoor er ook minder vaak ingebroken wordt in een voertuig. Diverse tinten zijn mogelijk, voor zowel particulier als zakelijk.

Car wrap : het inpakken van een voertuig met een wrapfolie. Op die manier kan uw voertuig gepersonaliseerd, het voertuig krijgt een heel andere uitstraling. Car wraps lenen zich ook uitstekend om de huisstijl van een bedrijf op een wagenpark te visualiseren. Een mooi bijkomend voordeel is dat de onderliggende lak goed beschermd blijft, wat veelal resulteert in een hogere inruilwaarde.

Lakprotectie : Speciale transparante protectiefilm, om delen van een voertuig te beschermen. Krassen en steenslag hebben veel minder invloed op de onderliggende lak, uw voertuig is daardoor veel beter beschermt.

Wagenparken : Het beletteren of wrappen van complete wagenparken is dagelijkse kost bij TTP. We ontzorgen hierbij de wagenparkbeheerders door in nauw overleg alles in te plannen en goed uit te voeren. Ook hier gaan we voor kwaliteit en zult u geen verschil zien tussen het eerste of het laatst beletterde voertuig.